logo

Wat is Bosch AutoCrew

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. 
Wij staan elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

 

Een AutoCrew-garagebedrijf gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch!

 

 

Samenwerking met Bosch

Wist u dat er waarschijnlijk vele tientallen technologieën van Bosch in uw auto zitten? Bosch is namelijk de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. AutoCrew heeft een sterke samenwerking met Bosch en kan u hierdoor een 'bumper-tot-bumper'-service verlenen voor uw auto. Uw AutoCrew-garage beschikt over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden.


APK Herinnering

In de reminder vult u simpelweg uw kenteken en e-mailadres in.
RDW logo

Maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:30 uur


2017 | autoservicesikkelerus.nl | Privacyverklaring | beheer