logo

Automaatbak spoelen

Uitbreiding van apparatuur bij Autoservice R. van Sikkelerus om u nog meer service te bieden.

Automaat olie verversen en flushen van de automatische versnellingsbak, volledig onderhoud aan uw automatische versnellingsbak.

De smering van transmissies vraagt nog steeds aandacht, ondanks het gegeven dat de transmissies van auto's tegenwoordig soms 'filled for life' zijn is dit niet helemaal waar. Verversen van de transmissie-olie blijft een must. Afhankelijk van de belasting van de versnellingsbak, het aantal gereden kilometers en het voertuigmodel zal de werking van het additievenpakket van elke olie na verloop van tijd afnemen. Vooral bij zwaar belaste auto's met hoge koppels, kan de temperatuur hoog oplopen, wat de veroudering van de olie versnelt. Het wisselen is dus noodzakelijk, alleen al omdat vervanging van de olie een positief effect heeft op het functioneren van de transmissie. Bovendien komen steeds meer autofabrikanten terug op het voorschrijven van olien met levensduurvulling. Uit de praktijk blijkt immers dat preventieve vervanging van de transmissie-olie de levensduur van transmissies, vooral automaten, aanzienlijk kan verlengen.

Heeft u al schakelklachten? Heeft u al last van bonken, toerental, slippen, verhoogd brandstofverbruik, kickdown problemen of simpelweg het niet functioneren van de automaatbak? Dan is de kans groot dat er sprake is van vervuiling omdat dit eenmaal een van de zwaarst belaste onderdelen van uw auto is.

Maak direct een afspraak

APK Herinnering

In de reminder vult u simpelweg uw kenteken en e-mailadres in.
RDW logo
ANWB Reviews

Maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:30 uur


2017 | autoservicesikkelerus.nl | Privacyverklaring | beheer